Martine Platvoet

Martine Platvoet

Agrarisch Coach, loopbaancoach, toegepast psycholoog & Disc-trainer

“Begin bij de kern en dan met frisse blik vooruit.”

Naast mijn opleiding Toegepaste Psychologie, werkte ik als monsternemer. Iedere maand kwam ik bij dezelfde boeren en vertelden ze me hoe het met henzelf en het bedrijf ging. Ik kreeg echt een band met de boeren. Wat ben ik onder de indruk van wat de boer allemaal kan en weet. Van hoeveel verschillende factoren alles afhankelijk is en waar dan weer op ingespeeld moet worden. Dit alles vergt veel van een persoon. Daarom heb ik destijds besloten om me als Toegepast Psycholoog in de agrarische sector te gaan specialiseren.

Als agrarisch coach heb ik in de afgelopen jaren bij veel boeren aan de keukentafel gezeten. Doordat ons team de sector kent en we ons er thuis voelen, onderscheiden wij ons ten opzichte van een reguliere coach. Je kunt als boer meteen tot de kern van de zaak komen en kunt overslaan wat ‘boer zijn’ inhoudt.

Naast mijn werk als agrarisch coach heb ik mij specifiek gespecialiseerd in loopbaancoaching. Samen met boeren verken ik de vraag, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Met behulp van verschillende werkvormen en vragen gericht op zelfreflectie, wordt je (weer) duidelijk wat je wil en waarom je dat wilt. Eén van de werkvormen die we gebruiken is de DISC-Persoonlijkheidsanalyse. De Disc is zowel inzicht gevend op individueel niveau, als op de relatie met anderen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Martine Platvoet of één van onze andere agrocoaches kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Martine Platvoet Agrarisch Coach, loopbaancoach, toegepast psycholoog & Disc-trainer

Neem contact op met Martine Platvoet - Agricoach bij Hogenkamp Agrarische Coaching