Oprichting Hogenkamp Agrarische Training

Hogenkamp Agrarische Coaching heeft op verzoek van en speciaal voor het bedrijfsleven een zusje gekregen: Hogenkamp Agrarische Training. Specifiek voor adviseurs in de agrarische sector: dierenartsen, voedingsspecialisten, accountmanagers en accountants, die evenals de coaches en trainers van Hogenkamp Agrarische Coaching dagelijks werkzaam zijn in de agrarische sector. Een adviseur heeft specialistische kennis en gelukkig kan […]

Lees verder »

Interview met Paulien op Naoberdagen 2019 te Lievelde

Als columnist van het magazine ‘Naober’ is Paulien uitgenodigd op zaterdag 28 september 2019 op de Naoberdagen in Lievelde. Ze geeft een interview over haar werk als agrarisch coach, waarbij lezers van Naober ook vragen kunnen stellen. Het interview vind plaats op het Naoberpodium op het terrein van Erve Kots.

Lees hier de column in Noaber – nazomer 2019 (PDF) »

Lees verder »

Nieuwe Oogst: “Lastig om passie voor varkens vast te houden”

In het weekblad ‘Nieuwe Oogst’ (3 augustus 2019) licht Paulien toe waar de pijn en de twijfel zit bij de stoppers in de varkenshouderij: “Met je bedrijf stoppen is een dagtaak. Tot het laatste varken weg is, ben je knetterdruk. Ook in je hoofd. Maar er komt een moment dat er van binnenuit de behoefte komt aan wat anders.”

Lees hier het volledige artikel (PDF) »

Lees verder »

Hogenkamp Agrarische Coaching benoemd tot vertrouwenspersoon POV-leden

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) heeft het team van Hogenkamp Agrarische Coaching tot vertrouwenspersonen benoemd voor leden die behoefte hebben aan een gesprek of coaching op het sociaal-professionele vlak. Met de benoeming onderkent POV duidelijk de behoefte in de sector aan een persoonlijke coaching. Vertrouwenspersoon benoemd voor POV-leden De POV heeft een vertrouwenspersoon, Hogenkamp Agrarische […]

Lees verder »

Paulien spreker op bijeenkomst van de Stellingwerfse Agrarische Vrouwen

Op maandag 18 maart 2019 is Paulien uitgenodigd als spreker op de bijeenkomst van STAV te Nijeberkoop: “Op deze avond vertelt ze wat ze zoal doet bij mensen die een burn out hebben. Daarnaast zal ze vertellen wat bedrijfsbeëindiging, al dan niet gedwongen, met iemand doet. Het zal een interactieve avond worden.

Bekijk hier het stAV Programma Voorjaar 2019 (PDF) »

Lees verder »