Angela Nijbroek

Angela Nijbroek

Agrarisch Coach & Relatiecoach

“Vier elk stapje vooruit, wacht niet tot je perfect bent.”

Ik ben opgegroeid op een gemengd bedrijf in de Achterhoek. Later ben ik samen met mijn man verhuisd naar Enter om daar samen een varkensvermeerderingsbedrijf op te bouwen. Dit hebben wij met veel plezier lange tijd gedaan. Toch hebben we in 2016 besloten het bedrijf te beëindigen.

Na die keuze stonden wij op een kruispunt in ons leven en konden we kiezen welke weg we in zouden slaan. Ik koos ervoor om te kijken naar mijn kracht, luisteren is daar een aspect van. Van daaruit heb ik de keuze gemaakt om aan het Atma Instituut te Amersfoort de hbo opleiding tot Life-Coach te volgen. Hiernaast blijf ik mezelf bijscholen en zo heb ik inmiddels de opleiding tot DISC-trainer, relatiecoach en rouw- en verliescoach behaald. Dit, in combinatie met mijn ervaring in de agrarische sector, maakt dat ik in vertrouwen de meest uiteenlopende gesprekken voer met agrarisch ondernemers en hun gezin.

Door diverse gesprekstechnieken en werkvormen bied ik je handvaten om dichter bij je eigen gevoel te komen. Uiteindelijk zit de oplossing in jezelf. Door de communicatie met elkaar kom je tot inzichten in jezelf, waardoor je weer keuzes kunt maken over hoe je in het leven wilt staan. Gun jezelf hiervoor de tijd.

 

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Angela Nijbroek of één van onze andere coaches kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Angela Nijbroek  Agrarisch Coach & Relatiecoach

Neem contact op met Angela Nijbroek - Agricoach en Relatiecoach bij Hogenkamp Agrarische Coaching