Angela Nijbroek

Angela Nijbroek

Agrarisch Coach & Relatiecoach

“Vier elk stapje vooruit, wacht niet tot je perfect bent.”

Ik ben geboren en getogen in een boerengezin in de Achterhoek. Later ben ik samen met mijn man verhuisd naar Enter om daar samen een varkensvermeerderingsbedrijf op te bouwen. Dit hebben wij met veel plezier gedaan.

In 2016 hebben wij besloten het bedrijf te beëindigen. Dan sta je op een kruispunt in je leven, welke weg sla je in? Je durft weer vooruit te kijken. En telkens mag je zelf kiezen welke kant je op gaat. Ik koos er voor om te kijken naar mijn kracht. Luisteren is daar een aspect van. Vandaaruit heb ik de keuze gemaakt om aan het Atma Instituut te Amersfoort de hbo opleiding tot Life-Coach te volgen. Ook de certificering tot Disc-trainer heb ik behaald. Dit, in combinatie met mijn ervaring in de agrarische sector, maakt dat ik in vertrouwen de meest uiteenlopende gesprekken voer met agrarisch ondernemers en hun gezin.

Door de communicatie met elkaar komen mensen tot inzichten in zichzelf, waardoor ze weer keuzes kunnen maken hoe ze in het leven willen staan. Door diverse gesprekstechnieken en werkvormen in te zetten kom je dichter bij je eigen gevoel, want de oplossing zit in je zelf. Gun jezelf daarvoor de tijd.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Angela Nijbroek of één van onze andere coaches kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Angela Nijbroek  Agrarisch Coach & Relatiecoach

Neem contact op met Angela Nijbroek - Agricoach en Relatiecoach bij Hogenkamp Agrarische Coaching