Didi Stoltenborg

Didi Stoltenborg

Agrarisch coach

“Een eerlijk gesprek kan geweldig opluchten.”

Ik ben opgegroeid op een melkveehouderij in Harreveld, in de Achterhoek. Meehelpen op de boerderij was dagelijkse koek, en de liefde voor het boerenleven is me van jongs af aan bijgebracht. Na mijn opleiding Internationaal Land en Water Management aan de Wageningen Universiteit ben ik me gaan toeleggen op coaching; mensen ondersteunen in het ontdekken van hun innerlijke drijfveren en barrières vind ik prachtig werk. Het ontroert me als ik zie met hoe veel passie en toewijding agrariërs hun werk doen, en ik vind het fijn dat ik mijn steentje mag bijdragen aan het welzijn in deze mooie sector.

Opgegroeid op de boerderij, heb ik de vraagstukken die op een agrarisch familiebedrijf spelen van dichtbij ervaren. Je bedrijf aanpassen aan moderne productie-eisen, passend bij zowel jezelf als de maatschappij, het geheel economisch rendabel maken en ook nog door één deur kunnen met je familieleden: het is lang niet makkelijk. Vele verantwoordelijkheden en verwachtingen maken het soms lastig te onderscheiden waar je zelf graag heen zou willen gaan.

In een coaching traject kijken we samen naar wat je motiveert en wat je tegenhoudt. Door van een afstandje te kijken naar wat er speelt, wordt het makkelijker om te onderscheiden wat wel en niet dienend is voor jou. Ik ondersteun je graag hierin duidelijkheid te scheppen. Nieuwe inzichten, duurzaam omdat ze vanuit jou zelf komen, maken dat er met vertrouwen een nieuw pad ingeslagen kan worden.

Soms spannend, maar altijd de moeite waard.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Didi Stoltenborg of één van onze andere coaches kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Didi Stoltenborg  Agrarisch Coach

Neem contact op met Didi Stoltenborg - Agricoach Coach bij Hogenkamp Agrarische Coaching