Ursula Hesselink

Ursula Hesselink

Agrarisch Coach

“Neem de mensen zoals ze zijn, er zijn geen anderen.”

Al op zeer jonge leeftijd is het boerenleven mijn passie geworden. Het leven en werken met de dieren en de gewassen is me op de boerderij in ons gezin met de paplepel in gegoten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik de landbouwschool ging volgen en daarna jaren met veel plezier bij de agrarische bedrijfsverzorging heb gewerkt.

Naast al het mooie op een boerenbedrijf, werd ik ook vaak ingeschakeld door gezinnen die te maken hadden met ziekte, problemen rondom bedrijfsovername en tal van andere problemen. Ik vond dat ik daar iets mee moest doen. Toen onze kinderen groot genoeg waren, heb ik de hbo-opleiding Social Work op het Saxion te Enschede gevolgd. Van daaruit ben ik op zoek gegaan naar maatschappelijke hulpverlening in de agrarische sector. Het bleek dat er maar een handje vol professionals waren met een agrarische achtergrond.

Ik ben dan ook erg blij dat ik nu met deze professionals in een team mag samenwerken, om zodoende bij te kunnen dragen aan een gezonde en sterke agrarische sector.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Ursula Hesselink of één van onze andere agrocoaches kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Ursula Hesselink  Agrarisch Coach

Neem contact op met Ursula Hesselink - Agricoach bij Hogenkamp Agrarische Coaching