Maria van Genugten

Maria van Genugten

Agrarisch Coach, Oplossingsgericht Therapeut & EMDR/EFT-Therapeut

“Laat me je even helpen, straks kun je het weer zelf.”

Ik ben opgegroeid in een gezin met tien kinderen op een boerderij in Brabant. Mijn vader was melkveehouder en veehandelaar en mijn moeder hielp ons met opgroeien, werkte mee op het bedrijf en onderhield de grote moestuin. Echte praters waren ze niet, wel hele harde werkers. Ze hebben de boerderij over kunnen dragen aan twee broers. Wat ze me vooral hebben bijgebracht is de liefde voor de natuur en het zorgen voor elkaar. Mijn interesse in het wel en wee van de boeren is altijd gebleven en heeft ertoe geleid dat ik veel boeren begeleid die een tijdje vastlopen. Daarbij heb ik kennis van de vele ontwikkelingen die in de agrarische sector gaande zijn.

Vanaf 1979 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg, eerst binnen de kliniek, later als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de crisisdienst en nu in vanuit Rosmalen en Zaltbommel als agrarisch coach en oplossingsgericht therapeut.

Oplossingsgericht werken is een methode die mij erg aanspreekt, en zeer goed toepasbaar is bij de behandeling van psychische klachten. Ik ben gespecialiseerd in stressklachten t.g.v. overbelasting of trauma. Traumaverwerking d.m.v. EMDR of EFT is mogelijk.

Ik vind het een uitdaging om tijdelijk mee te mogen denken en werken aan een oplossing voor de problemen waar u (even) niet uitkomt, in het volste vertrouwen dat u daarna weer zelfstandig verder kan.

Contact opnemen

Voor meer informatie over coaching of begeleiding van Maria van Genugten, kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 085 – 064 55 91 of via onderstaand e-mailadres. Maria is voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant e.o.

Maria van Genugten
Agrarisch Coach
Oplossingsgericht Therapeut
EMDR/EFT-Therapeut

Stuur een mail naar agricoach en EFT & EMDR-therapeut Maria