Linda Zeestraten

Linda Zeestraten

Agrarisch Coach & Multi-disciplinair therapeut

Als zelfstandig coach zet ik mij graag in voor de agrarische sector. Ik ben een boerendochter met interesse voor de dynamiek van familiebedrijven. Als adviseur, coach en therapeut draag ik graag bij aan helderheid en rust voor eenieder die voor keuzes staat.

Ik ben opgegroeid op een gemengd bedrijf in Hillegom, in de Bollenstreek. Van jongs af aan hielp ik met het melken en vele zomers heb ik bollen gerooid, gepeld en gehold. Ik wist niet anders dan dat je werkdrukte opvangt als familie. Het goede voorbeeld geven voor het personeel was ook gewenst.

“Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe een familiebedrijf altijd in beweging blijft: een splitsing van de maatschap, personeelsproblemen, ziekte en overname door de volgende generatie.”

Zelf ging ik Communicatiewetenschap studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn master werkte ik jaren als coördinator bij een grote vakuitgeverij. Ik was goed in het luisteren naar wat de klant echt wil. Zo kon ik achterhalen welke ondersteunende informatie, processen of software nodig waren in zijn of haar werkproces. Door de juiste vragen op de juiste momenten te stellen kan je mensen in beweging brengen. Bij zowel bedrijven als overheidsorganisaties hielp ik als communicatieadviseur met het formuleren van heldere doelstellingen en communicatie en het bijsturen hierop.

Ondertussen werd ik moeder en verschoven mijn interesses steeds meer naar de intrinsieke beweegredenen van mensen. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van intuïtie, yoga en de opleiding tot multi-disciplinair (mentaal, fysiek, systemisch, energetisch) coach en therapeut. Zo leerde ik diverse benaderingen om mensen van de ‘platgelopen paadjes in hun hoofd’ naar contact met hun gevoel te brengen.

“Een aanpak op verschillende lagen die raakt, inzicht geeft en motiveert.”

Als coach ondersteun ik jou om helder te krijgen wat voor jou klopt. Als multi-disciplinair therapeut begeleid ik jou bij het loslaten van spanningen en beperkende overtuigingen uit het verleden. Zo ga je weer stappen vooruit zetten. Daarbij ga je beter voor jezelf zorgen en verbeteren de relaties met de mensen om je heen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Linda Zeestraten, kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Linda Zeestraten
Agrarisch Coach
Multi-disciplinair therapeut

Neem contact op met Linda Zeestraten - Agricoach en therapeut bij Hogenkamp Agrarische Coaching