In juli nieuwe openstelling SABE-voucher t.w.v. 1500 euro

Deze zomer is er een nieuwe openstelling van de SABE-regeling speciaal voor veehouderijbedrijven dicht bij Natura 2000-gebieden. Deze voucher t.w.v. 1500 euro kun je bij ons besteden voor meerdere gesprekken rondom persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling, bedrijfsovername of bedrijfsbeëindiging (aandachtsgebieden E1 en E3).

Voor alle agrarisch ondernemers, maar ook zeker als met je bedrijf dicht bij een N2000-gebied zit, is er nog steeds veel onzekerheid en onduidelijkheid. Hoe verder? Misschien wil je jouw bedrijf doorontwikkelen, verbreden of omschakelen? Ben je bezig met een bedrijfsovername, of is er juist geen opvolger in beeld en zit je met de vraag: wil ik stoppen of doorgaan, en hoe? Voor deze en andere persoonlijke vraagstukken rondom de ontwikkeling van je bedrijf kun je bij ons de SABE-voucher inwisselen voor meerdere coachgesprekken.

Naar verwachting gaat de regeling in juli open. Wij vragen de voucher kosteloos voor je aan. Wil je op de hoogte blijven en/of hiervan gebruik maken? Het enige dat je hoeft te doen is je interesse kenbaar maken door een mail sturen naar: info@agrarischecoaching.nl.

In september gaat er tevens een tweede SABE-regeling open voor alle agrarisch ondernemers. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@agrarischecoaching.nl.

Paulien Hogenkamp en Didi Stoltenborg zijn BAS-geregistreerd als onafhankelijk en erkend agrarisch coach. Dit houdt in dat beide vouchers besteed kunnen worden bij Hogenkamp Agrarische Coaching. Je kunt één keer per jaar deelnemen aan deze regeling.


aanvragen-sabe-voucher