Verdiepingsinterview op Varkens.nl: “Nut en noodzaak van een onafhankelijke coach”

Op de website van ‘Varkens.nl’ (26 mei 2017)  is een verdiepingsinterview geplaatst met Paulien: “Als gecertificeerd coach kan ik functioneringsgesprekken met een ondernemer voeren, persoonlijke zaken inzichtelijk krijgen en problemen mee helpen oplossen”.

“Als je voer verkoopt, geld verstrekt of economische en fiscale adviezen geeft, heb je belang bij de uitkomsten van een begeleidingstraject. Het mooie is dat veehouders, mits geestelijk gezond, er allemaal goed uitkomen. Na een jaar durend traject zijn ze niet meer de oude: ze zijn beter!”

Nut onafhankelijke coach

Na een carrière als dierenartsassistent, allrounder op een fokvarkensbedrijf, geltenverkoper en voeradviseur heeft Paulien Hogenkamp haar passie gevonden: coach van veehouders. Als zzp-er runt ze bijna 4 jaar haar eigen toko: Paulien Hogenkamp Agrarisch Consult & Coaching in Wierden. “Een gezonde duurzame veehouderij kan alleen ontstaan als de boeren van de toekomst eerst in zichzelf investeren en dan pas in hun bedrijven. Ondernemers die weten wat zijzelf écht willen en minder afhankelijk zijn van wat banken, accountants of voerleveranciers zeggen.”

Lees hier het volledige artikel (PDF) »

Interview Paulien Hogenkamp Varkens.nl - Nut onafhankelijk Coach