Gratis coaching voor boeren in de Gemeente Utrecht

De Gemeente Utrecht en Hogenkamp Agrarische Coaching zijn een samenwerking gestart. Alle agrarisch ondernemers uit de gemeente kunnen kosteloos gebruik maken van onze diensten, via een toekomstgesprek over de kansen en uitdagingen voor je bedrijf in deze roerige tijden.

De begeleiding kan gericht zijn op herstel van mentale problematiek, hulp bij familiedilemma’s of persoonlijke begeleiding rondom grote bedrijfsveranderingen. Voor deze en andere persoonlijke en ondernemersvraagstukken kun je bij ons terecht.

Opvolgend aan het toekomstgesprek, is er een budget van maximaal 5000 euro beschikbaar, voor begeleiding, om te komen tot een helder perspectief op je persoonlijke en praktische vragen.

Deze mentale hulp wordt door de gemeente kosteloos gefaciliteerd.

Als agrarisch ondernemer uit de Gemeente Utrecht kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen via http://www.utrecht.nl/ondernemercentraal of mail naar ondernemercentraal@utrecht.nl.

Je mag ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor informatie via info@agrarischecoaching.nl of bellen naar 085 – 064 55 91.

Wij staan uiteraard ook open voor samenwerkingen met andere gemeentes. Neem contact op voor vragen en/of informatie hierover.

Gratis toekomstgesprek voor agrarisch ondernemers in de Gemeente Utrecht