Gratis toekomstgesprek voor boeren in de Gemeente Utrecht

De Gemeente Utrecht en Hogenkamp Agrarische Coaching zijn een samenwerking gestart. Alle agrarisch ondernemers uit de gemeente kunnen kosteloos gebruik maken van onze diensten, via een toekomstgesprek over de kansen en uitdagingen voor je bedrijf in deze roerige tijden. Dat kan ook gaan over bedrijfsovername, of -beëindiging of wanneer je daarover twijfels hebt: ‘Wil ik stoppen of doorgaan?’, ‘Hoe moet het verder?’ Voor deze en andere vragen kun je bij ons terecht. Opvolgend aan het toekomstgesprek, is er een budget van maximaal 5000 euro beschikbaar, voor begeleiding, om te komen tot een helder perspectief op je persoonlijke en praktische vragen.

Begeleiding bij mentale problemen en (geld)zorgen, bijvoorbeeld bij grote bedrijfsveranderingen is ook onderdeel van de de ondernemersondersteuning. Deze mentale hulp wordt door de gemeente kosteloos gefaciliteerd.

Als agrarisch ondernemer uit de Gemeente Utrecht, kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen via http://www.utrecht.nl/ondernemercentraal of mail naar ondernemercentraal@utrecht.nl.

Je mag ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor informatie via info@agrarischecoahcing.nl of bellen naar 085 – 064 55 91.

Wij staan uiteraard ook open voor samenwerkingen met andere gemeentes. Neem contact op voor vragen en/of informatie hierover.

Gratis toekomstgesprek voor agrarisch ondernemers in de Gemeente Utrecht