Paulien in de jury van verkiezing ‘Het Sterkste Erf’

Paulien mag namens Hogenkamp Agrarische Coaching dit jaar plaats nemen in de jury van ‘Het Sterkste Erf’. Een verkiezing gericht op toekomstbestendige erven: boeren, boerinnen en boerenfamilies die een voorbeeld zijn als het gaat om ondernemerschap met oog voor ontwikkeling op het gebied van energie, innovatie, maatschappij, familie, natuur en landschap.

Ben jij of ken jij een boer(in) die niet alleen het beste financiële resultaat najaagt, maar ook oog heeft voor ontwikkelingen op het gebied van energie, innovatie, natuur en landschap? Die nieuwe wegen in durft te slaan, rekening houdend met familie en kijkend naar de wensen vanuit de maatschappij? Iemand die ondernemerschap toont en niet te vergeten een duidelijke visie heeft op te toekomst? Meld jezelf of iemand anders dan nu aan! Dat kan door het formulier in te vullen op:

https://www.agrio.nl/sterkste-erf-verkiezing/

De Sterke Erven verkiezing is een initiatief van Agrio, uitgever van o.a. vakblad Melkvee Magazine, Pigbusiness, Pluimveeweb en Vee & Gewas. Paulien zal als jurylid bij de beoordeling letten op persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Andere juryleden zijn Amber Laan (melkveehouder), Alex Datema (Rabobank), Anneke van Uden (DLV) en Rick Hoksbergen (Countus).

Het belooft een mooie verkiezing te worden vol ondernemerschap en inspirerende bedrijven die onze prachtige sector positief op de kaart zetten.

verkiezing het sterkste erf 2023