Gratis toekomstgesprek voor boeren in de Gemeente IJsselstein

Na de samenwerking met de Gemeente Staphorst en de Gemeente Utrecht, kunnen nu ook agrarisch ondernemers uit de Gemeente IJsselstein kosteloos gebruik maken van agrarische coaching en begeleiding.

Als boer in de Gemeente IJsselstein kun je via ‘Ondernemen Centraal’ gratis een een toekomstgesprek aanvragen over de kansen en uitdagingen voor je bedrijf in deze roerige tijden. Dat kan ook gaan over bedrijfsovername, of -beëindiging of wanneer je daarover twijfels hebt: ‘Wil ik stoppen of doorgaan?’, ‘Hoe moet het verder?’ Voor deze en andere vragen kun je bij ons terecht. Opvolgend aan het toekomstgesprek, is er een budget van maximaal 5000 euro beschikbaar, voor begeleiding, om te komen tot een helder perspectief op je persoonlijke en praktische vragen.

Begeleiding bij mentale problemen en (geld)zorgen, bijvoorbeeld bij grote bedrijfsveranderingen is ook onderdeel van de de ondernemersondersteuning. Deze mentale hulp wordt door de gemeente kosteloos gefaciliteerd.

Wil je vrijblijvend een toekomstgesprek aanvragen? Dan kan dat via: http://www.utrecht.nl/ondernemercentraal of mail naar ondernemercentraal@utrecht.nl.

Je mag ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor informatie via info@agrarischecoahcing.nl of bellen naar 085 – 064 55 91.

Wij staan uiteraard ook open voor samenwerkingen met andere gemeentes. Neem contact op voor vragen en/of informatie hierover.

agrarische coaching via toekomstgesprek in de Gemeente IJsselstijn