Vacature: Ervaren sociaal hulpverlener

Hogenkamp Agrarische Coaching

Onze praktijk blijft groeien. Wij zijn op zoek naar een ervaren hulpverlener met pit. Wij zoeken iemand die, met toewijding en betrokkenheid, onderdeel wil zijn van ons team. 

Essentieel is een grote passie voor de agrarische sector, een sociale opleiding op minimaal hbo-niveau, maar vooral dat we over en weer blij worden van elkaar.

Wat vragen wij verder: minimaal twee dagen per week beschikbaar. Woonachtig in Overijssel, Gelderland, Drenthe, Utrecht of grenzend aan deze provincies. Flexibel qua planning van de afspraken. Zelfstandig inzetbaar, dus met ruime praktijkervaring.

Wat bieden wij: Een prachtige uitdaging om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de agrarische sector. Een ervaren en professioneel team dat bereid is om samen te werken, kennis te delen en het welzijn van de mens ziet als basis van ieder agrarisch bedrijf.

Reacties, graag met cv, uiterlijk 28 november 2022. Uitsluitend per e-mail t.a.v. Paulien Hogenkamp. Voor vragen kan je bellen met de praktijk: 085-0645591

info [apenstaartje] agrarischecoaching [punt] nl

Heb je in het verleden gereageerd op een vacature? Dan ben je bij ons in beeld en hoef je nu niet te reageren.