Mariska Heutinck

Mariska Heutinck – Agrarisch Mediator

“Met het verleden achter je, sta je met je gezicht naar de toekomst”

Ik woon met mijn gezin op de boerderij waar ik ben opgegroeid.  Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe het is om met meerdere generaties onder één dak te wonen en te werken. Mijn oom was boer en woonde bij ons in huis, een bijzonder “samengesteld gezin”, maar voor ons heel gewoon.

Na mijn studie aan de HAS in Deventer heb ik jarenlang  bij de Rabobank gewerkt. Toch begon het steeds meer te kriebelen, ik wilde écht in contact komen met mensen en de tijd voor hen kunnen nemen. De keuze voor mediation was snel gemaakt en ik volgde de opleiding tot MfN-registermediator. Na het afronden van deze opleiding  besloot ik mij als mediator te richten op de agrarische sector, daar kom ik vandaan en daar ligt mijn hart.

Als agrarisch mediator bied ik professionele hulp aan agrarisch ondernemers bij het oplossen en voorkomen van conflicten. Ik ga altijd uit van het goede in de mens. Door mensen anders naar hun situatie te laten kijken ontstaan vaak creatieve oplossingen, waar uiteindelijk iedereen beter van wordt.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische mediation door Mariska Heutinck of één van onze andere mediators kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  06-10762294 of via e-mail:

Mariska Heutinck  Agrarisch Mediator

Neem contact op met Mariska Heutinck - Agrarisch Mediator bij Hogenkamp Agrarische Coaching