Mariska Heutinck

Mariska Heutinck

Agrarisch Mediator en Coach

“Met het verleden achter je, sta je met je gezicht naar de toekomst”

Coaching en mediation is heel persoonlijk, daarom is het goed te weten wie je voor je hebt:

Als “boerendochter”, mijn oom was de boer bij ons thuis, ben ik geboren en getogen op een melkveebedrijf in de Achterhoek. De boerderij is inmiddels gestopt, nu woon ik er met mijn man en drie kinderen.

Ik weet hoe het is om op een agrarisch bedrijf op te groeien, te wonen en te werken, met meerdere generaties op één erf.  Na de middelbare school koos ik vanzelfsprekend voor de HAS, daarna werkte ik jarenlang als adviseur bij een bank. Al van jongs af aan, en ook in mijn vorige werk als adviseur, vertrouwden mensen me vaak hun problemen, vragen en geheimen toe. Ik vond het altijd fijn om wat voor hen te kunnen betekenen, maar verder deed ik er niets mee. Een paar jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd en voor mijzelf het roer omgegooid. Ik heb de Mediationopleiding gedaan, later gevolgd door de Opleiding tot coach.

Nu ben ik Agrarisch Coach en Mediator, hierin komen mijn achtergrond, opleidingen en levenservaring samen. Met veel plezier en toewijding begeleid ik boeren bij hun persoonlijke ontwikkeling en stressklachten. Daarnaast bemiddel ik bij conflicten en verstoorde communicatie.  Mijn stijl is nuchter, warm en respectvol. En met een vleugje humor help ik de situatie op een positieve manier te relativeren.

Coaching en mediation zijn maatwerk; ieder mens en ieder bedrijf is uniek. Er is dan ook nooit een kant en klare oplossing voor de vraag of het probleem waar je mee te maken hebt.  Maar ik ben ervan overtuigd dat er altijd een oplossing gevonden kan worden. Ik help ik je graag bij het vinden van jouw/jullie oplossing!

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische mediation door Mariska Heutinck of één van onze andere mediators kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Mariska Heutinck  Agrarisch Mediator en Coach

Neem contact op met Mariska Heutinck - Agrarisch Mediator bij Hogenkamp Agrarische Coaching