Hans Grootens

Hans Grootens

Agrarisch Coach

“Gezonde mensen beter maken.”

Samen met mijn gezin woon ik in Hardenberg. Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Na mijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool in Dronten kreeg ik de kans om te doen wat ik altijd al wilde, namelijk in gesprek zijn met ondernemers.

Contact met mensen is mijn passie. Waar ik van geniet is de leef- en werkomgeving van de ondernemer sterker maken. Ik heb gemerkt en ervaren dat dit meer is dan een ondernemingsplan opstellen en hard werken. De post-hbo-opleiding tot coach aan het Windesheim heeft voor mij een nieuwe dimensie gebracht.

Succesvolle ondernemers hebben méér dan alleen ratio. Ik denk dan aan drijfveren, compassie, verbondenheid, veerkracht en creativiteit. Er wordt veel van ondernemers  gevraagd, er is veel wat ‘moet’, maar besef wel, er is altijd een keuze. Een keuze om het anders te doen. Met coaching stem ik af op u als ondernemer, waarbij ik u op interactieve wijze aanzet tot effectief gedrag door bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Contact opnemen

Voor meer informatie over agrarische coaching door Hans Grootens of één van onze andere agrocoaches kunt u contact opnemen via ons algemene telnr.  085–064 55 91 of via e-mail:

Hans Grootens  Agrarisch Coach

Neem contact op met Hans Grootens - Agricoach bij Hogenkamp Agrarische Coaching